Udvendigt malerarbejde

Har du brug for professionel hjælp til udvendigt malerarbejde, er du kommet til det rette sted. Hos Malerfirmaet D. K. Kluge er der mange års erfaring inden for udendørs malerarbejde, som jeg både udfører for private boligejere og forskellige former for erhverv i Gladsaxe, Herlev, Ballerup og hele Storkøbenhavn.

Udvendigt malerarbejde kan dække over mange forskellige ting, men typisk er der tale om maling af fx:​

  • Træbeklædning på facader og carporte
  • Hegn
  • Gavle​
  • Vindskeder
  • Tagudhæng
  • Sternbrædder

​Jeg sikrer dig et flot resultat

Jeg har en høj faglig stolthed, og derfor lægger jeg stor vægt på, at mit arbejde altid bliver udført i højeste kvalitet. Jeg sikrer altid, at du får en langtidsholdbar løsning, så dit udvendige træværk ikke skal males oftere end højst nødvendigt.

​Derudover tilbyder jeg altid kompetent rådgivning, så du kan få den bedst mulige løsning. Jeg går aldrig på kompromis med hverken kvalitet eller æstetik, da udvendigt malerarbejde er noget af det første, man ser.

Kontakt mig og indhent et gratis tilbud på udvendigt malerarbejde

Jeg står klar til at løse enhver opgave, og du er derfor altid meget velkommen til at kontakte mig, hvis du kunne tænke dig at høre mere om mine arbejdsområder, eller hvis du ønsker at indhente et uforpligtende tilbud på udvendigt malerarbejde.

Du kan med fordel ringe til mig på telefon 20 22 73 29, men du kan også skrive til min e-mail djenniekluge@mail.dk, hvis du foretrækker det.

Så vender jeg tilbage så hurtigt som muligt med en besvarelse på din henvendelse eller et uforpligtende tilbud.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os