Udvendigt malerarbejde udføres for private og erhverv

Har du brug for professionel hjælp til udvendigt malerarbejde, er du kommet til det rette sted. Hos Malerfirmaet D. K. Kluge har vi mange års erfaring inden for udendørs malerarbejde, som vi både udfører for private boligejere og forskellige former for erhverv i Albertslund, Herlev, Ballerup og hele Storkøbenhavn.

Udvendigt malerarbejde kan dække over mange forskellige ting, men typisk er der tale om maling af fx:​

  • Træbeklædning på facader og carporte
  • Hegn
  • Gavle​
  • Vindskeder
  • Tagudhæng
  • Sternbrædder

​Vi sikrer dig et flot resultat

Vi har en høj faglig stolthed, og derfor lægger vi stor vægt på, at vores arbejde altid bliver udført i højeste kvalitet. Vi sikrer altid, at du får en langtidsholdbar løsning, så dit udvendige træværk ikke skal males oftere end højst nødvendigt.

​Derudover tilbyder vi altid kompetent rådgivning, så du kan få den bedst mulige løsning. Vi går aldrig på kompromis med hverken kvalitet eller æstetik, da udvendigt malerarbejde er noget af det første, man ser.

Kontakt os og indhent et gratis tilbud på udvendigt malerarbejde

Vi står klar til at løse enhver opgave, og du er derfor altid meget velkommen til at kontakte os, hvis du kunne tænke dig at høre mere om vores arbejdsområder, eller hvis du ønsker at indhente et uforpligtende tilbud på udvendigt malerarbejde.

Du kan med fordel ringe til os på telefon 20 22 73 29, men du kan også skrive til vores e-mail djenniekluge@mail.dk, hvis du foretrækker det. 

Så vender vi tilbage så hurtigt som muligt med en besvarelse på din henvendelse eller et uforpligtende tilbud.

​Malerfirmaet D.K.Kluge

CVR: ​34275343

​Ring os op

Telefon: ​20 22 73 29

Skriv til os

Send os en e-mail: klik her