​Spartling af vægge udføres med stor omhu

Hos Malerfirmaet D. K. Kluge har vi mange års erfaring inden for blandt andet spartling af vægge, som vi udfører for private kunder såvel som erhvervskunder i Ballerup, Herlev, Albertslund og hele Nordsjælland. Skal vi også sætte dine vægge i stand?

Hvornår kan det være nødvendigt med spartling af vægge?

Der kan være mange årsager til, at det kan være nødvendigt at få spartlet sine vægge. Det kan for eksempel være, at der er ujævnheder i væggene, som du gerne vil have glattet ud, eller det kan være, at du gerne vil have opsat glasvæv, filt eller lignende. Det kan også være, at du vil have fjernet gamle fliser eller klinker fra et vådrum, og der derefter er behov for spartelarbejde.

Det kan i rigtig mange tilfælde betale sig at få spartlet sine vægge, inden der skal udføres malerarbejde, da det som regel vil give den flotteste finish, når underlaget er helt jævnt.​

Derfor skal du vælge os

Der er mange fordele ved at lade vores malerfirma stå for arbejdet med spartling af vægge:​

  • Vi går aldrig på kompromis med hverken kvalitet eller æstetik

  • Vi tilbyder kompetent rådgivning, så du får den rette løsning

  • Vi leverer malerservice i høj kvalitet
  • Vi har en høj faglig stolthed
  • Vi tilbyder langtidsholdbare løsninger​

​Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på dit spartelarbejde

Har du en konkret opgave, som du kunne tænke dig en pris på, er du altid meget velkommen til at kontakte os for at indhente et uforpligtende tilbud. Du skal bare ringe til os på telefon 20 22 73 29 eller skrive til vores e-mail djenniekluge@mail.dk.

​Malerfirmaet D.K.Kluge

CVR: ​34275343

​Ring os op

Telefon: ​20 22 73 29

Skriv til os

Send os en e-mail: klik her