Privat

Maler med personlig kontakt

Skal jeg hjælpe dig med dit næste malerprojekt? Jeg er maler med beliggenhed i Ballerup, men jeg udfører også en del maleropgaver i byerne Herlev, Farum, Søborg og Værløse. Jeg har mange års erfaring med at male i private hjem, og ingen opgave er for stor eller for lille. Når du vælger mig som din fagmand, får du en professionel maler, der har sans for detaljen og leverer et resultat af kvalitet. Jeg arbejder grundigt, og jeg sørger for, at der er pænt og ryddet, når jeg er færdig med arbejdet og forlader dit hjem. Du kan stole trygt på mig. Jeg behandler dit hjem, som var det mit eget.

Indvendigt og udvendigt

Jeg sikrer dig et holdbart resultat, som holder til hverdagens slid både indvendigt og udvendigt. Er du i gang med et nybyggeri eller en renovering, så kan jeg også være behjælpelig med maleropgaverne, uanset om det er en væg, et badeværelse eller hele huset, der skal males. Da jeg har stor erfaring med forskellige farver og materialer, kan jeg sikre dig et flot resultat lige efter dit ønske.

Kontakt mig i dag og få et uforpligtende tilbud

Skal jeg hjælpe dig med dit næste malerprojekt? Du er velkommen til at kontakte mig på 20 22 73 29 eller sende en e-mail til djenniekluge@mail.dk. Du er også velkommen til at udfylde min kontaktformular, og så vil jeg kontakte dig hurtigst muligt.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os