​Nedrivning af tapet - hurtigt og effektivt

Malerfirmaet D.K.Kluge tilbyder nedrivning af tapet i alle såvel lejligheder som huse og erhverv i Ballerup nær Herlev og Albertslund, hvor man skal til at sætte nyt filt op på væggene. 

Vi har mange års erfaring med tapetnedrivning og opsætning af tapet i hele Storkøbenhavn og ved derfor, hvordan det gøres mest grundigt og effektivt – uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Når det kommer til nedrivning og opsætning af tapet, er det vigtigt for den videre proces, hvis der skal sættes filt op og males, at dette forudgående arbejde bliver udført ordentligt. Vi har alle de rigtige redskaber og værktøjer til at udføre det til perfektion, så der ikke sidder tapetrester tilbage på væggene, som kan skabe ujævnheder.

Professionel nedrivning og opsætning af tapet

Hvorfor selv bruge en masse tid og kræfter på nedrivning af tapet, hvis du kan få andre til at gøre det? Vi er professionelle fagfolk, der hver eneste dag hjælper private boligejere og virksomheder, som gerne vil have det gjort ordentligt. Sådan sikrer du dig også, at du efterfølgende har et godt fundament for at få flotte vægge.​

Gammelt tapet kan sidde rigtigt godt fast. Bor du i en ældre bolig, hvor det synes næsten umuligt at få af, har vi de rette midler til at fjern det effektivt. Vi hjælper gerne til - især hvis du alligevel har bestilt os til at male og sætte filt op efterfølgende. Vi kan klare jobbet hurtigt for dig, men går aldrig på kompromis med kvaliteten.

Konkurrencedygtige priser på tapetnedrivning & tapetopsætning

Vil du høre mere om vores priser på nedrivning og opsætning af tapet, er du velkommen til at kontakte os. Her kan du også høre om priser, samt hvornår det kan lade sig gøre. Vi ser frem til at høre fra dig.

Ring til os helt uforpligtende på telefon 20 22 73 29, skriv en e-mail til djenniekluge@mail.dk eller udfyld kontaktformularen her.

​​

​Malerfirmaet D.K.Kluge

CVR: ​34275343

​Ring os op

Telefon: ​20 22 73 29

Skriv til os

Send os en e-mail: klik her