Opsætning af filt

Hos D. K. Kluge tilbyder jeg professionel opsætning af filt i alle huse og bygninger for private og erhverv i Ballerup ved Herlev og Gladsaxe. Jeg er kvalitetsbevidst, og har mange års erfaring med nedrivning af gammelt tapet og grundig filtopsætning i gode kvalitetsmaterialer. Jeg udfører opsætning af filt i hele Nordsjælland.

Opsætning af filt giver mulighed for at få flotte vægge, der har en ensartet overflade. Her spartler man eventuelle huller og ujævnheder, så væggen bliver helt plan. Filt opsættes først, når man har fjernet alle tapetrester og spartlet væggen ud. Sådan får man klart det flotteste slutresultat – fra gulv til loft.

Flot opsætning af filt af erfarne malere

Det er ingen hemmelighed, at jeg har stået for opsætning af filt mange gange før. Jeg har stor indsigt i, hvordan det gøres bedst muligt – og derfor kan du med ro i sindet bestille mig til at gøre det for dig. Har du ikke selv tid, lyst eller kompetencerne til at udføre arbejdet, er jeg klar til at hjælpe dig, når du har brug for min erfaring og ekspertise.​

Om det er i forbindelse med renovering af en bolig eller ved nybyggeri, er ikke afgørende for mig. Jeg leverer den samme gode kvalitet hver gang, så du får nydelige vægge med en flot filt. Jeg står på mål for mine resultater og giver altid god service til alle mine kunder, da jeg lever af at gøre alle glade og tilfredse.​

Få et godt og uforpligtende tilbud

Skal vi give et godt tilbud på opsætning af filt hos dig, ser vi frem til at høre fra dig. Vi er klar til at træde til, når du har behov for det, og kan typisk begynde arbejdet inden for få dage. Vi giver dig også gerne en god pris!

Ring til os for et uforpligtende tilbud på telefon 20 22 73 29, skriv en e-mail til djenniekluge@mail.dk eller udfyld kontaktformularen her.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os