Opsætning af filt i alle typer huse og bygninger

Hos D. K. Kluge tilbyder vi professionel opsætning af filt i alle huse og bygninger for private og erhverv i Ballerup ved Herlev og Albertslund. Vi er et kvalitetsbevidst malerfirma, der har mange års erfaring med nedrivning af gammelt tapet og grundig filtopsætning i gode kvalitetsmaterialer. Vi udfører opsætning af filt i hele Nordsjælland.

Opsætning af filt giver mulighed for at få flotte vægge, der har en ensartet overflade. Her spartler man eventuelle huller og ujævnheder, således at væggen bliver helt plan. Filt opsættes først, når man har fjernet alle tapetrester og spartlet væggen ud. Sådan får man klart det flotteste slutresultat.

Flot opsætning af filt af erfarne malere

Det er ingen hemmelighed, at vi har stået for opsætning af filt mange gange før. Vi har stor indsigt i, hvordan det gøres bedst muligt - og derfor kan du med ro i sindet bestille os til at gøre det for dig. Har du ikke selv tid, lyst eller kompetencerne til at udføre arbejdet, er vi klar til at hjælpe dig, når du har brug for vores erfaring og ekspertise.

Om det er i forbindelse med renovering af en bolig eller ved nybyggeri, er ikke afgørende for os. Vi leverer den samme gode kvalitet hver gang, så du får nydelige vægge med en flot filt.

​Vi står på mål for vores resultater og giver altid god service til alle vores kunder, da vi lever af at gøre alle glade og tilfredse.

Få et godt og uforpligtende tilbud

Skal vi give et godt tilbud på opsætning af filt hos dig, ser vi frem til at høre fra dig. Vi er klar til at træde til, når du har behov for det, og kan typisk begynde arbejdet inden for få dage.

Ring til os for et uforpligtende tilbud på telefon 20 22 73 29, eller udfyld kontaktformularen her.

​Malerfirmaet D.K.Kluge

CVR: ​34275343

​Ring os op

Telefon: ​20 22 73 29

Skriv til os

Send os en e-mail: klik her