Maling af lejlighed

Hos Malerfirmaet D. K. Kluge tilbyder jeg detaljeorienteret og omhyggelig maling af lejlighed for både private beboere og boligforeninger i forbindelse med enten istandsættelse eller fraflytning.

Jeg kører gerne ud til private og boligforeninger i Herlev, Ballerup, Gladsaxe og andre omkringliggende områder, som har brug for min malerkompetencer i forbindelse med maling af flyttelejlighed eller almindelig istandsættelse.

Jeg kan klare alt i forbindelse med malerarbejde

Jeg går meget op i at levere kvalitetsarbejde, og har en meget høj faglig stolthed. Når det kommer til maling af lejlighed, er det særligt vigtigt, at hele lejligheden får en grundig behandling, så der ikke er en finger at sætte på resultatet.

Derfor er jeg både meget detaljeorienterede og omhyggelige, når jeg maler, så jeg på den måde kan skabe de absolut bedste resultater.

Jeg kan klare alt malerarbejde i forbindelse med maling af flyttelejlighed eller ved almindelig istandsættelse af en lejlighed. Det kan fx være:​

  • ​Nedrivning af tapet
  • Opsætning af filt
  • Spartling af vægge
  • Maling af vægge​

Jeg kan gå i gang med maling af flyttelejlighed inden for kort tid

Har du en hasteopgave, hvis du for eksempel skal flytte og har behov for professionel maling af flyttelejlighed, så har jeg som regel mulighed for at påbegynde opgaven ret hurtigt. Når jeg kender til opgaven, kan vi sammen finde den mest optimale løsning, der passer til dig og dine behov.

Kontakt mig og få en pris på maling af lejlighed

Skal du bruge en dygtig maler til professionel maling af lejlighed, kan du med fordel kontakte mig. Jeg tilbyder særdeles konkurrencedygtige priser, og jeg udarbejder gerne et uforpligtende tilbud på din opgave.

Du kan enten ringe til mig på telefon 20 22 73 29, eller du kan skrive til min e-mail djenniekluge@mail.dk.​

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os