Maling af lejlighed ved fraflytning eller istandsættelse

Hos Malerfirmaet D. K. Kluge tilbyder vi detaljeorienteret og omhyggelig maling af lejlighed for både private beboere og boligforeninger i forbindelse med enten istandsættelse eller fraflytning. 

Vi kører gerne ud til private og boligforeninger i Herlev, Ballerup, Albertslund og andre omkringliggende områder, som har brug for vores malerkompetencer i forbindelse med maling af flyttelejlighed eller almindelig istandsættelse.

Vi kan klare alt i forbindelse med malerarbejde

Vi går meget op i at levere kvalitetsarbejde, og vi har en meget høj faglig stolthed. Når det kommer til maling af lejlighed, er det særligt vigtigt, at hele lejligheden får en grundig behandling, så der ikke er en finger at sætte på resultatet. 

Derfor er vi både meget detaljeorienterede og omhyggelige, når vi maler, så vi på den måde kan skabe de absolut bedste resultater.

Vi kan klare alt malerarbejde i forbindelse med maling af flyttelejlighed eller ved almindelig istandsættelse af en lejlighed. Det kan fx være:​

Vi kan gå i gang med maling af flyttelejlighed inden for kort tid

Har du en hasteopgave, hvis du for eksempel skal flytte og har behov for professionel maling af flyttelejlighed, så har vi som regel mulighed for at påbegynde opgaven ret hurtigt. Når vi kender til opgaven, kan vi sammen finde den mest optimale løsning, der passer til dig og dine behov.

Kontakt os og få en pris på maling af lejlighed

Skal du bruge en dygtig maler til professionel maling af lejlighed, kan du med fordel kontakte os. Vi tilbyder særdeles konkurrencedygtige priser, og vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud på din opgave. 

Du kan enten ringe til os på telefon 20 22 73 29, eller du kan skrive til vores e-mail djenniekluge@mail.dk.​

Skal vi ringe dig op?​

 
 
 
Få et gratis tilbud
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Malerfirmaet D.K.Kluge

CVR: ​34275343

​Ring os op

Telefon: ​20 22 73 29

Skriv til os

Send os en e-mail: klik her