Maling af hus

Hos Malerfirmaet D. K. Kluge tilbyder jeg maling af hus i bl.a. Ballerup, Herlev og Gladsaxe, men jeg kommer selvfølgelig rundt i hele Storkøbenhavn.

Jeg anvender altid maling i god kvalitet, da det er min klare overbevisning, at kvalitetsmaling holder længere og ser flottere ud. Skal du have malet alle vægge i din bolig, er jeg klar til at hjælpe – jeg dækker hele Nordsjælland. Og jeg klarer selvfølgelig også maling af lejlighed.

Jeg er kvalitetsbevidst, og besidder stor faglig stolthed. Jeg har altid fokus på at levere høj kvalitet, da jeg lever af glade kunder. Om det er maling af hus eller anden type bygning, er ikke så afgørende for mig. Jeg går til opgaven med samme gode intention om at levere et godt stykke arbejde.​

Omhyggelig og detaljeorienteret maling af hus

For at skabe de bedste resultater er jeg meget omhyggelige og detaljeorienterede. Særligt når det kommer til maling af hus er det vigtigt, at hele boligen får en kyndig behandling, så der ikke er en finger at sætte på det endelige slutprodukt.

Jeg tager os gerne af alle vægge, nedrivning af tapet og opsætning af filt og meget andet. Jeg kan typisk starte opgaven ret hurtigt – især hvis der er tale om en hasteopgave, hvor du måske skal flytte. Lad mig høre mere om opgaven, så jeg kan finde den mest optimale løsning til dine behov.

Uforpligtende prisoverslag på maling af hus

Jeg tilbyder maling af hus til særdeles konkurrencedygtige priser, så du altid kan komme til mig, når du skal bruge en maler. Jeg ser frem til at høre fra dig på telefon 20 22 73 29. Eller du kan sende os en mail på djenniekluge@mail.dk.​

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os