Maling af hus – indvendigt og udvendigt

Hos Malerfirmaet D. K. Kluge tilbyder vi maling af hus i bl.a. Ballerup, Herlev og Albertslund, men vi kommer selvfølgelig rundt i hele Storkøbenhavn.

Vi anvender altid maling i god kvalitet, da det er vores klare overbevisning, at kvalitetsmaling holder længere og ser flottere ud. 

Skal du have malet alle vægge i din bolig, er vi klar til at hjælpe – vi dækker hele Nordsjælland. Og vi klarer selvfølgelig også maling af lejlighed.

Alle vores malere er kvalitetsbevidste fagfolk, som besidder stor faglig stolthed. Vi har altid fokus på at levere høj kvalitet, da vi lever af glade kunder. Om det er maling af hus eller anden type bygning, er ikke så afgørende for os. Vi går til opgaven med samme gode intention om at levere et godt stykke arbejde.​

Omhyggelig og detaljeorienteret maling af hus

For at skabe de bedste resultater er vi meget omhyggelige og detaljeorienterede. Særligt når det kommer til maling af hus er det vigtigt, at hele boligen får en kyndig behandling, så der ikke er en finger at sætte på det endelige slutprodukt.

Vi tager os gerne af alle vægge, nedrivning af tapet og opsætning af filt og meget andet. Vi kan typisk starte opgaven ret hurtigt - især hvis der er tale om en hasteopgave, hvor du måske skal flytte. Lad os høre mere om opgaven, så vi kan finde den mest optimale løsning til dine behov.

Uforpligtende prisoverslag på maling af hus

Vi tilbyder maling af hus til særdeles konkurrencedygtige priser, så du altid kan komme til os, når du skal bruge en maler. Vi ser frem til at høre fra dig på telefon 20 22 73 29. Eller du kan sende os en mail på djenniekluge@mail.dk.​

​Malerfirmaet D.K.Kluge

CVR: ​34275343

​Ring os op

Telefon: ​20 22 73 29

Skriv til os

Send os en e-mail: klik her