Erhverv

Erfaren maler inden for erhverv

Trænger din virksomhed til at blive malet eller til et helt nyt udtryk? Jeg maler og udfører alle maleropgaver inden for erhverv, herunder bl.a. andelsboligforeninger og boligforeninger. Jeg kan sikre dig, at din virksomhed får lige præcis det udtryk, du ønsker dig. Har du brug for en kompetent og erfaren maler, der har styr på både farve- og materialevalg, så kan D.K. Kluge hjælpe. Jeg sørger for, at arbejdspladsen er ryddet og ordnet, og at jeg ikke er forstyrrende for virksomhedens dagligdag.

Professionel rådgivning

Jeg har igennem årene udført utallige opgaver og har derfor en bred erfaring indenfor malerarbejde. Derfor kan jeg også hjælpe med netop dit malerprojekt. Jeg kan sikre dig et resultat af kvalitet, som er lige efter dit ønske.

Kontakt Malerfirmaet D.K.Kluge i dag

Vil du høre mere om, hvordan jeg kan hjælpe dig med dit næste projekt? Jeg kører oftest i byerne Farum, Værløse, Søborg, Ballerup og Herlev, men jeg kommer også gerne din vej og udfører din maleropgave. Du er velkommen til at kontakte mig på 20 22 73 29 eller send en mail til djenniekluge@mail.dk. Du er også velkommen til at udfylde min kontaktformular, så kontakter jeg dig hurtigst muligt.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os